Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Tvillingarna Thornthwaites olycksaliga Ă„terkomst" by Gareth P Jones # eBook PDF Kindle ePub Free

Tvillingarna Thornthwaites olycksaliga Ă„terkomst

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Tvillingarna Thornthwaites olycksaliga Ă„terkomst
  • Author : Gareth P Jones
  • Release Date : January 01, 2016
  • Genre: Fiction,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 1803 KB

Description

Tvillingarna Thornthwaites olycksaliga Äterkomst Àr den brittiske succéförfattaren Gareth P. Jones andra helt fristÄende bok om de olycksaliga syskonen. Böckerna om tvillingarna har en given plats i den gotiska litteraturen bredvid klassiker som syskonen Baudelaire, Familjen Addams och Spiderwick. LÀs om du vÄgar, men om du vill lÀsa en snÀll och trevlig berÀttelse Àr det hÀr helt fel bok!

Tvillingarna Lorelli och Ovid Thornthwaite Ă€r inte som andra 14-Ă„ringar. För det första Ă€r de förĂ€ldralösa och enda arvtagarna till en enorm förmögenhet. För det andra bor de i ett dystert och halvt nedbrunnet slott med mĂ€rkliga tjĂ€nare. För det tredje har de slutit vapenvila efter Ă„ratal med grĂ€sliga och olagliga mordförsök pĂ„ varandra! Nu försöker de att leva ett stilla och normalt liv som att gĂ„ i skolan och trĂ€ffa vĂ€nner. Det dröjer dock inte lĂ€nge förrĂ€n vĂ€l mĂ„nga ”det var nĂ€ra ögat-olyckshĂ€ndelser” börjar Ă€ga rum igen. FrĂ„gan Ă€r om det Ă€r olyckshĂ€ndelser eller om det Ă€r tvillingarna som har Ă„tergĂ„tt till gamla (o)vanor? Eller Ă€r det nĂ„gon i deras nĂ€rhet som skulle tjĂ€na pĂ„ tvillingarnas hastiga och olustiga frĂ„nfĂ€lle?

En drastisk, skruvad och roligt elak berÀttelse med lika delar berÀknande kyla och engelsk artighet. Ett mÄste för alla som gillar Spiderwick, syskonen Baudelaire och familjen Addams!

Kom inte och sÀg att vi inte varnade dig för denna lÀsning!

Om Tvillingarna Thornthwaites testamente:

"Att lÀsa denna bok Àr som att betrakta en spÀnnande, charmig och mörk omgÄng av Cluedo. Alla har möjlighet och potentiella motiv till att begÄ minst nÄgra av alla mordförsök som boken innehÄller. Samtidigt skildras det hela pÄ ett bekymmerslöst ta-dagen-som-den-kommer-sÀtt som jag upplever som vÀldigt sympatiskt."

Sanna Ulfsparre, VĂ€sterbottens Folkblad

"en pusseldeckare av originellt slag /.../ den torra humorn, de gammaldags miljöerna och inte minst alla de excentriska adliga förfÀder som presenteras. Upplösningen blir, ocksÄ den, lika invecklad som en lords stamtavla. Detta Àr en klar bladvÀndare."

Susanne Holmlund/Sundsvalls Tidning

”Boken Ă€r spĂ€nnande till sista sidan. Allt som du inte tror kommer att hĂ€nda hĂ€nder.” MĂ„ns Olausson 11 Ă„r, KP:s bokpanel/Sydsvenskan


Free Books Download "Tvillingarna Thornthwaites olycksaliga Ă„terkomst" PDF ePub Kindle